نورف بلاگ

وبلاگ نورف

نورف بلاگ

وبلاگ نورف

طرز تهیه مربا توت سیاه

طرز تهیه مربا توت سیاه

 

مواد لازم برای مربا توت سیاه :

 توت سیاه یک کاسه 
شکر   یک کاسه
آب  یک و نیم کاسه 

 

طرز تهیه مربا توت سیاه :

شکر و آب را داخل قابلمه بریزید و بگذارید به جوش بیاید روی حرارت به مدت 10 دقیقه بجوشد تا قوام بیاید و بعد ساقه های توت سیاه را جدا کنید و داخل آب و شکر اضافه کنید و حرارت را روی ملایم قرار دهید تا شیرینی شیره به خورد توت ها بگیرد. سپس زیر آن را خاموش کنید و اجازه بدهید سرد شود و داخل ظروف در دار داخل یخچال نگهداری کنید.

 

نکته برای تهیه مربا توت سیاه :

توت نباید زیاد پخته شود.

 

گردآوری: بخش آشپزی بیتوته

طرز تهیه پای سیب فرانسوی، یک دسر سبک و خوشمزه

طرز تهیه پای سیب فرانسوی

 

مواد لازم برای پخت پای سیب فرانسوی :

 سیب سبز پوست کنده و خرد شده 500 گرم یا بیشتر
 لیمو ترش
1/2 لیمو ترش
 آرد  یک پیمانه و 2 قاشق غذاخوری
 شکر  1 پیمانه
 بکینگ پودر 2 قاشق غذاخوری 
 نمک کمی 
 روغن مایع  1 پیمانه
 شیر پرچرب 1 پیمانه 
تخم مرغ بزرگ 1 عدد
زرده تخم‌مرغ 2 عدد
وانیل 1 قاشق ‌غذاخوری
پودر قند برای تزئین

   ادامه مطلب ...

طرز تهیه ی کوفته همدانی

طرز تهیه ی کوفته همدانی

 

در شهر همدان کوفته ای طبخ می شود که روش تهیه مخصوص خود را داشته و با کوفته معروف تبریزی متفاوت است. فقط تبریز نیست که به کوفته های خوشمزه معروف است. همدان نیز در نوع خود کوفته های بی نظیری دارد. مصرف این غذا همراه با نان، سبزی خوردن، ماست، دوغ و انواع ترشی، مطبوع و دل چسب به نظر می رسد. در سفر به همدان خوردن کوفته همدان را فراموش نکنید.

  ادامه مطلب ...

طرز تهیه سوپ پیاز مجلسی رستورانی:


سوپ پیاز

طرز تهیه سوپ پیاز مجلسی فرانسوی

 

سوپ پیاز از غذاهای خوشمزه و محبوب فرانسوی است و به دلیل طعم و مزه عالی اش، امروزه در سر تا سر جهان این سوپ خوشمزه را درست می کنند. سوپ پیاز از آن دسته از غذاهایی می باشد که طرز تهیه بسیار آسانی دارد و می توانید در پذیرایی از مهمان های خود، از این سوپ جهانی به عنوان پیش غذا استفاده کنید.

   ادامه مطلب ...

طرز تهیه کلم پلو

طرز درست کردن کلم پلو

 

کلم پلو با مواد مختلف و به صورت های متفاوتی پخته می شود، هم با کلم برگ و هم با کلم قمری می توانید بپزید برای پخت آن باید دقت کنید.



ادامه مطلب ...